FAQ

Indien je vragen of opmerkingen zou hebben kan je altijd contact met ons opnemen via onderstaande contact mogelijkheden. Kijk zeker even of je vraag niet opgenomen is in onderstaande FAQ.

Alle prijzen op BeerVikings worden uitgedruk in Euro (€) en zijn inclusief BTW, accijnzen en eventueel statiegeld.
Indien er op de aangeboden flessen statiegeld gerekend worden zal deze in de prijs inbegrepen zijn. Bij flessen zonder statiegeld zal uiteraard geen statiegeld aangerekend worden. De waarde van het statiegeld staat steeds vermeld bij onze producten.

Wil je een origineel geschenk aan iemand geven maar ken je zelf niets of weinig van bier?

Laat de gelukkige zelf zijn/haar bieren kiezen door middel van een waardebon.

We bieden online waardebonnen aan van 25€, 50€ of 75€. Na ontvangst van betaling sturen wij een digitale waardebon met een unieke code op. Deze kan tijdens het afrekenen worden ingegeven.

Daarnaast heeft u ook de keuze om een waardebon aan te kopen in onze bottleshop. De waarde hiervan kan u zelf bepalen.

 

Indien u kiest voor een afhaling van uw pakket zal u enkel contant, met Payconic, pinnen ofwel op voorhand kunnen betalen.
Het beste is dat u dan contact met ons opneemt om een afhaalmoment met u af te spreken. Ons magazijn is gelegen in de Abdijstraat 2 te 3930 Hamont.
Levering in Hamont/Achel/Pelt en Bocholt (BE) zal gratis aangeboden worden door BeerVikings.

Voor andere regionale leveringen gelieve ons op voorhand te contacteren.

Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

iDEAL

MisterCash / Bancontact/ Pinnen

Overboeking

PayPal

Payconic

 

 

Afhankelijk van het gewicht en plaats van bestemming worden er verzendkosten aangerekend.

Deze worden steeds tijdens het afrekenen door de Webshop berekend.

U heeft als klant verschillende verzendopties, alsook verschillende verzendleveranciers.

Er kan een keuze gemaakt worden door een thuislevering of een PickUp levering.

Meer info over deze leveringsopties kan u terugvinden onder de FAQ’s.

BeerVikings doet er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen. Zo streven er naar om elke bestelling binnen de 4 dagen na betaalbevestiging te verzenden. Afhankelijk van de leveringmaatschappij zal deze dan binnen de 1-2 dagen later geleverd worden.
*Met uitzondering van aangekondigde feestdagen en/of verlofstelsels.

U kan tijdens het afronden van uw bestelling kiezen tussen 2 afleveropties.
@Home: Uw bestelling zal door de leveringmaatschappij bij u thuis worden aangeboden. U dient te tekenen bij ontvangst.
@PickUp: Uw bestelling zal naar een centraal afleverpunt verzonden worden. U kan deze dan daar zelf afhalen. Het door u gekozen PickUpPoint kan u ingeven nadat u onderaan de bestelling het vakje “verzenden naar een ander adres” heeft geklikt. Indien u geen geschikt PickUpPoint heeft gevonden selecteren wij het dichts bijzijnde PickUpPoint bij het door u aangegeven leveradres. U zal steeds op de hoogte gehouden worden welk PickUpPoint wij voor u geselecteerd hebben.

Hoewel DPD een van onze goedkoopste manieren is om pakketten te bezorgen, moeten we u informeren bij het kiezen van DPD, verzending is op EIGEN RISICO en ONVERZEKERD. Vanwege de DPD-verzendpolicy zullen zij geen glas- en/of biergerelateerde artikelen meer verzekeren. Houd er rekening mee dat er een kans kan zijn op beschadigde items en/of verloren pakketten. Ons eigen verzendbeleid met betrekking tot verpakking en verzending verandert niet en we zullen proberen de artikelen zo goed mogelijk in te pakken.

Bij elke leveringsmethode geldt een maximumgewicht.

Voor Bpost & PostNL is dit beperkt tot een maximum van 30kg.

Voor DPD verzending geldt er een maximum van 25kg.

Indien u een bestelling plaatst die het maximumgewicht overschrijdt, zal er enkel de optie afhaling verschijnen.

Als u geen verzendopties kunt zien, heeft uw bestelling het maximale gewicht overschreden. In dat geval moet u uw bestelling splitsen.

Het is dan ook niet mogelijk om de bestelling te verzenden en kan deze enkel afgehaald worden.

Een afhaling dient steeds in overleg met BeerVikings te gebeuren.

Wilt u toch een grote verzendbestelling plaatsen die over het maximumgewicht gaat, is het steeds mogelijk om de verzending op te delen in 2 of meerdere verzendingen. Indien u voor deze optie kiest zal er steeds een bijkomende verzendvergoeding aangerekend worden. Mocht dit het geval zijn neemt u best contact op met BeerVikings.

 

Wij ons best om alle producten zorgvuldig te verpakken. Zo zullen onze producten verpakt worden in beschermende karton en/of beschermend vulsel in de vorm van flakes en/of luchtzakken. De door ons gebruikte groene flakes zijn van 100% gerecycleerd materialen en oplosbaar. Ook de doos is gemaakt van extra stevige karton om de kans op schade te minimaliseren.

Indien er een levering toch beschadigd aankomt, neem u best contact op met BeerVikings. Wij doen dan ons best om dit ongemak voor u op te lossen.

U kunt verschillende vervoerders kiezen terwijl het afrekenformulier zichtbaar is. Wij werken samen met Bpost, PostNL, DHL en DPD. Het is mogelijk dat andere bedrijven uw pakketten voor deze bedrijven bezorgen. Al deze bedrijven hebben verschillende prijzen en verzendregels. Deze kan u terugvinden bij het invullen van het afrekenformulier. Let op: al onze pakketten zijn verzekerd voor gebroken artikelen en/of verlies BEHALVE bij het kiezen van DPD.

Onze verzendmaatschappijen doen hun uiterste best om de pakketen in goede staat te leveren. Mocht uw bestelling toch beschadigd zijn tijdens de levering, is het aangeraden om ons zo spoedig mogelijk op de hoogte te brengen. Gelieve ons bij schade en/of breuk foto’s van de staat van het pakket te bezorgen. Foto’s van de buitenverpakking, verzendlabel, binnenkant van het pakket en de beschadigde goederen. Enkel op deze voorwaarden kunnen we een schadeclaim indienen bij onze verzendmaatschappijen en u een gepaste vergoeding aanbieden.
Opgelet, deze voorwaarden vervallen volledig wanneer u kiest voor een verzending met DPD!

Afhankelijk van de door u gekozen bestelling en afleveradres zal deze geleverd worden door een externe leveringmaatschappij. Voornamelijk werken wij met Bpost, PostNL of DPD.
Deze verzendopties en verzendprijzen kan u terugvinden tijdens het afrekenen.

BeerVikings/Kempo nv

Bosstraat 151

3930 Hamont

België

BTWnr: BE 0446 480 112

 

indien je toch nog vragen zou hebben kan je altijd contact opnemen

klik hier om ons te mailen